Siirry sisältöön

Kuutinkanavan kesälauantain telttasaunapalvelu

Alkaen 30,00 € / 30 min
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Y-tunnus: 2959323-3 Kauppiaan ehdot

Repoveden kansallispuistossa on tarjolla kahtena kesälauantaina hapekkaat ja rentouttavat telttasaunan löylyt. Saunomispaikkana toimii Kuutinkanavan Tervajärven puoleinen taukopaikka. Saunomiaaika on klo 13.00 - 20.00. Saunaan mahtuu hyvin kuusi henkilöä samanaikaisesti. Saunojien on mahdollisuus saunoa vähintään 30 minuuttia. Telttasaunaan kannattaa siis kävellä päiväreissulle tai pistäytyä rentoutumassa muilta taukopaikoilta vaelluspäivän päätteeksi tai vaikka kesken Kaakkurinkierroksen.

 

Ajankohdat ja paikka

  • lauantaina 25.7.2020 klo 13.00 - 20.00 Kuutinkanavalla Tervajärven rannalla olevalla taukopaikalla
  • lauantaina 29.8.2020 klo 13.00 - 20.00 Kuutinkanavalla Tervajärven rannalla olevalla taukopaikalla (Suomen Ladun Nuku yö ulkona -tapahtumaan liityen)

Telttasaunasta

Telttasaunassa mahtuu samanaikaisesti ja turvallisesti saunomaan korkeintaan 6-8 henkilöä riippuen henkilöiden koosta. Saunassa on kolme laudetta, joista kaksi on 100 cm leveitä ja yksi 80cm leveä. Saunan kiukaana toimii tehokas puulämmitteinen kiuas. 

Teltta on kooltaan 200 cm leveä ja 130 cm syvä. Harjakorkeus on 196 cm ja reunoilla korkeus on 136 cm. Kiuas on puulämmitteinen ja teholtaan 7,4 kW.

Saunassa on myös lämmintä peseytymisvettä.

Vuokraukseen sisältyy, saunan varustus

Telttasauna on pystytetty saunomisvalmiiksi Tervajärven puoleisen taukopaikan rantaan ja palvelee saunomisvalmiina periaatteella "first-to-come-first-to-serve". Telttasaunavuoro on suositeltavaa varata etukäteen. 

Vuokraukseen sisältyy ihmiselle ja luonnolle turvalliset, sataprosenttisesti biohajoavat ja luonnonkosmetiikkastandardin hyväksymiä raaka-aineita sisältävät suihkugeeli ja shampoo, joiden käyttö on erittäin suositeltavaa jos on tarve peseytyä.

Telttasauna koostuu kankaasta, suojakatteesta, rungosta, kiukaasta ja kolmesta lauteesta. Lisäksi telttasaunamateriaaliin kuuluvat:

  • kauha ja vesikiulu
  • pesuvati a´15l
  • kaksi vesisaavia a´30l, jossa lämmintä peseytymisvettä
  • kertakäyttöiset laudeliinat.

Saunojille on varattu pieni erillinen pukeutumistila saunan viereen.

"Saunamajuri" palvelee saunapaikalla asiakkaita ja ylläpitää lämmöt sekä pesuvedet saunassa. 

Lisäpalvelut

Maksullisina lisäpalveluina saunojat voi tilata itselleen pyyhkeet etukäteen 3€/kpl. Järjestäjä varaa pienen määrän pyyhkeitä vuokrattaviksi myös paikan päälle hintaan 5 €/kpl.

Kuutinkanavan Tervajärven taukopaikka ja ranta, uiminen ja peseytyminen

Tervajärven taukopaikalla on tulisija, jossa voi ohessa paistaa esim. makkaraa. Vanhassa puuvajassa on katettuna pöytäryhmä esim. ruokailua varten. Taukopaikalle mahtuu sopuisasti maksimissaan kolmisen telttaa.

Kuutinkanavan Kuutinlahden puoleisella taukopaikalla, jonne Kuutinkanavan vartta pitkin on n. 300 metrin matka, on lisää telttapaikkoja. Kesälauantaisin Kuutinkanavalla on vaihtelevasti majoittujia telttoineen. Toisinaan sosiaalisessa mediassa on tullut esille Kuutinkanavalla oleva runsas retkeilijöiden määrä, joka pääsääntöisesti muodostuu päiväretkeilijöistä tai pidempää matkaa kulkevista retkeilijöistä, jotka pitävät ko. paikalla esim. lounas- tai päivällistaukoa. Iltaa kohden retkeilijöiden määrä vähenee ja yöpyvien retkeilijöiden määrä on varsin pieni. Sosiaalisen median viesti onkin saattanut vaikuttaa siihen, että Kuutinkanava onkin ollut niitä taukopaikkoja, joilla yöpyjiä on ollut merkittävästi vähemmän kuin muilla taukopaikoilla (tästä esimerkkinä kesä 2019, jolloin Kuutinkanavan taukopaikoilla oli hyvin useina iltoina varsin sopivasti majoittujia ja rauhallista verratan Olhavan taukopaikkoihin, joilla oli erittäin paljon majoittujia ja teltoille ei ollut enää iltaisin soveltuvia paikkoja taukopaikkojen läheisyydessä). 

Ranta on humuspitoinen ja rannassa on pitkä kanoottilaituri, josta pääsee pudottautumaan uimaan. Laiturin päässä on riittävästi vettä uimiseen. Uimaportaita laiturilla ei ole. Uiminen on asiakkaan omalla vastuulla.

Asiakkaiden tulee omassa toiminnassaan huomioida mahdollisimman pieni kuormittavuus järvelle erityisesti peseytymisen osalta ja huomioida muut taukopaikalla olevat retkeilijät. Saunojien on erityisesti huomioitava, että peseydyttäessä tulee estää pesuaineen pääseminen vesistöön. Suositeltavaa on peseytyä järvivedellä. Jos peseytymiseen on tarve käyttää pesuaineita, tulisi käyttää mietoja ympäristömerkillä merkittyjä tuotteita esimerkiksi saunan yhteydessä olevia pesuaineita. 

Varaaminen ja käyttö

Saunavuoron varaaminen etukäteen on suotavaa. Saunavuoro on varattavissa myös paikan päällä vuoroja ollessa vapaina. 

Sauna on asiakkaan käytössä tilatun ajan mukaisesti. Sauna-ajan päättyessä saunojien tulee olla poistunut saunasta ja pukeutumistilasta. 

Varaaminen päättyy verkkokaupassa kyseisenä päivänä klo 06.00 päällekkäisvaraamisen estämiseksi paikan päälle saapuvien asiakkaiden kanssa. Tiedustele sauna-aikaa verkkokaupan varaamisen päättymisen jälkeen tekstiviestillä numerosta 040-5213821. Repovedellä on paikoin heikko kuuluvuus, joten tekstiviesti voi olla toimivin yhteydenottotapa jos puhelimeen ei saada heti yhteyttä.

Korona ja force majeure

Telttasaunapaikalla on käsidesiä, ja lauteet käsitellään puhdistusaineella jokaisen saunavuoron jälkeen.

Koronatartuntojen lisääntyessä merkittävästi tai jos viranomaiset antavat suosituksia/määräyksiä, jotka rajoittavat tilaisuuksien järjestämistä, tilaisuus perutaan. Peruutumisesta ilmoitetaan verkkokaupassa ja yrityksen facebook - ja Instagram -sivuilla.

Muissa mahdollisissa force majeure -tilanteissa peruuntumisesta ilmoitetaan kuten edellä Koronaan liittyen.

Ehdot

Tutustu ehtoihin ennen varausta! Ehdot