Siirry sisältöön

Telttasaunapalvelu taukopaikoille

Alkaen 220,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Y-tunnus: 2959323-3 Kauppiaan ehdot

Telttasaunat ovat huoltotauolla, joten saunat ja palvelut eivät ole varattavissa verkkokaupasta. Saunat ovat taas varattavissa 1.1.2020 alkaen.

Telttasaunapalvelu on tarkoitettu varattavaksi Repoveden kansallispuiston taukopaikkojen yhteyteen (Karhulahti, Olhava, Olhava (kiipeily), Sukeltajaniemi, Lojukoski, Kuutinkanava (Kuutinlahti ja Tervajärvi) ja Talas). Telttasaunassa yhdistyvät erinomaiset hapekkaat ja kosteat löylyt kuin myös itse teltansaunan laatu. Päivän päätteeksi voit saunoa erämaisissa tunnelmissa kirkasvetisten vesien äärellä samalla nauttien luonnon rauhasta ja äänimaailmasta.

Telttasaunapalvelussa sauna toimitetaan pystytettynä ja lämmitettynä. Saunomisaika asiakkaille on valinnan varaisesti 2, 3 tai 4 tuntia. Telttasaunassa mahtuu saunomaan samanaikaisesti korkeintaan 6-8 henkilöä riippuen henkilöiden koosta. Sauna toimitetaan kuitenkin yhdellä lauteella, jolle mahtuu istumaan 2-3 henkilöä henkilöiden koosta riippuen. Saunan kiukaana toimii tehokas puulämmitteinen kiuas.

Telttasauna koostuu kankaasta, suojakatteesta, rungosta, kiukaasta ja lauteesta. Telttasaunapakettiin kuuluu myös löylykauha ja kiulu sekä kertakäyttöiset laudeliinat. Lisähintaan toimitukseen kuuluu myös toinen laude ja kuumavesisäiliö. Lisähintaan kuuluva kuumavesisäiliö on kooltaan 11 litraa.

Palveluun kuuluu myös purku, jolloin telttasaunan käytön jälkeisen huollon toteuttaa palvelun tuottaja.

Teltta on kooltaan 200 cm leveä ja 130 cm syvä. Harjakorkeus on 196 cm ja reunoilla korkeus on 136 cm. Kiuas on puulämmitteinen ja teholtaan 7,4 kW.

Peseytymisessä tulee estää pesuaineen pääseminen vesistöön. Suositeltavaa on peseytyä järvivedellä. Jos peseytymiseen on tarve käyttää pesuaineita, tulisi käyttää mietoja ympäristömerkillä merkittyjä tuotteita.

Asiakas ilmoittaa vastaamalla varausvahvistusviestissä ilmoitettuun sähköpostiin mille Repoveden kansallispuiston taukopaikalle telttasauna toimitetaan.

  • "Puu ei liiku, ei havu, nuosee saunasta savu" Eino Leino